Ben jij ook nog opzoek naar een leuke jaarkalender voor 2019? Of heb je er eentje hangen waar je eigenlijk niet zo blij mee bent..? Ik vond het weer een enorme zoektocht en heb besloten er eentje zelf te maken van mijn illustraties! Want zonder zo’n ding op mijn wc ben ik nergens. En omdat ik toch wel veel verzoeken kreeg of deze kalender niet te koop was…krijg je in deze blog de hele kalender te zien en laat ik je weten hoe je hem kan bestellen! Gaan we kleurrijk en vrolijk het nieuwe jaar in!

Nou: dit is dan mijn kalender 2019 geworden! Zeer tevreden kan ik je wel zeggen. Voor mij moet een kalender ook wel een beetje formaat hebben want ik wil er wel van alles op kwijt kunnen. Daarom heb ik gekozen voor dubbel A4 (de illustratie is op A4 en de kalender eronder ook). Zo is er voldoende ruimte. En wil je hem nou ook wel thuis hebben hangen? Dat kan!

Hoe te bestellen?: Stuur een mailtje naar mij met daarin je naam en adresgegevens en ik mail je de factuur terug. Als je voor het einde van Januari het geld overmaakt dan kan ik de kalender voor je maken voor een bedrag van 29 euro. Na je betaling bestel ik hem zo snel mogelijk voor je op Albelli en komt hij naar je toe! Zo simpel is het!

Illustraties: Veel van mijn illustraties zijn ook als posters te koop in mijn webshop…maar….ik heb nu ook een eigen illustratie – website gemaakt! Mocht jij opzoek zijn naar illustraties voor jouw unieke project of bezig zijn met b.v. een geboortekaartje? Neem dan snel een kijkje! En mail me vrijblijvend als je interesse – ideeën hebt.

Kalender 2019: een jaar lang plezier van

januari 2019 - kalender - winterfebruari 2019 - jaarkalender - winter - vosjekalender 2019 - maart - poesje op kussens - kinderkamervintagekalender 2019 - kinderkamervintage - illustraties Haske Kroes - Sommers picknick - illustratie - Haske Kroes - Sommers - jaarkalender kat op stoel - illustratie

september 2019 - jaarkalender - illustratie

vosje - oktober 2019 - kinderkamervintage

december 2019 - dasje met strik - kerst 2019 - kalender