Het is natuurlijk belangrijk dat de basis dingen in de kinderkamer goed kloppen. Een leuk bed, een mooi bureautje, een goede kast………maar niet minder belangrijk zijn de kinderkamer accessoires, zoals bijvoorbeeld illustraties en posters!

Een kamer kan saai worden als je ook niet aan de kleine dingetjes denkt. Een stoer kussen, een lieve knuffel en tekeningetjes aan de muur maken de kinderkamer extra bijzonder. En dan kan je vervolgens weer kijken hoe je die accessoires styled!

Een poster kan in een ikea lijst aan de muur, helemaal niks mis mee, maar je kan ook opzoek naar speciale lijstjes op de rommelmarkt, een leuk touwtje spannen waar je ze met knijpertjes aan ophangt, of met washi tape aan de slag.

Hieronder laat ik zien hoe je bijvoorbeeld 2 van mijn tekeningetjes zou kunnen stylen. Zo’n krijtbordje koop ik bij een ‘crea bea’ winkel in Amsterdam voor 6 euro (vlieger), leuke prijs voor een lijstje toch?

Ik verkoop mijn illustraties voor een zeer scherpe prijs als printables. Het enige wat jij nog moet doen is uitprinten.

En misschien denk je wel..leuke ideeën maar waar haal ik de tijd vandaan? Dan wordt het tijd om te kijken onder mijn item styling advies!

illustraties kinderkamer

 

 

BewarenBewarenBewarenBewaren