Wie wil dit nou niet? Voor 25 euro hippe kraamcadeaus uitzoeken? Voor je eigen kindje of voor iemand anders die een kleine heeft rondlopen. En dan ook nog eens bij één van de leukste kinderkamer (web)winkel van Nederland. En…….ik mag niet 1 maar wel 3 van jullie hiermee verblijden! Waag een gokje en wie weet word jij 1 van de gelukkige winnaars! Wie niet waagt…

Heerlijk om uit al dat moois helemaal zelf te kiezen. In totaal mogen de cadeautjes samen uitkomen op max. 25 euro. Maar wat heeft PSikhouvanjou dan zoal aan kraamcadeautjes? Hieronder heb ik een paar van mijn favorieten verzameld maar er is nog veel meer! Dus neem gerust een kijkje en vergaap je aan al dat leuks!

Hoe doe je mee? Simpel. Like het social media bericht over deze actie op Instagram of Facebook en je maakt al kans! Woensdag 23 mei a.s. maak ik de 3 winnaars via social media bekend.

Winactie: Kraamcadeautjes van PSikhouvanjou uitzoeken t.w.v. 25 euro

de muziekdoosjes van Noodoll vind ik helemaal schattig

Deze super leuke houten raket van Janod zit met magneetjes aan elkaar geplakt en kan je dus in elkaar zetten en uit elkaar halen. Mijn kinderen hadden deze ook!

Deze knuffel konijn doekjes zijn van Wee Gallery. Hip kraamcadeautje in zwart wit.

Leuk houten speelgoedauto. In mooie pastels maar ook in vrolijke primaire kleuren.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren