Al eerder maakte ik een blog over al dat leuke Djeco speelgoed. Speelgoed dat eigenlijk te mooi is om op te ruimen. Vandaag mag ik dan 2 personen blij maken met deze Djeco winactie ter waarde van 30 euro. En je mag helemaal zelf uitkiezen welke mooie Djeco spulletjes bij jou thuis komen pronken!

Benieuwd wat er allemaal voor moois is? Kijk dan eens op Psikhouvanjou. Daar vind je een super uitgebreid Djeco speelgoed-overzicht, helemaal leuk om eens goed rond te snuffelen. En misschien mag jij dan wel binnenkort ter waarde van maximaal 30 euro gaan uitzoeken! Niet slecht toch zo net voor de zomervakantie?

Wat moet je doen: Deze actie start op vrijdag 30 juni en loopt tot en met maandag 3 juli a.s. Het enige wat jij hoeft te doen is op social media (Facebook en of Instagram) het Djeco winactie bericht liken en delen en je maakt al kans. Dinsdag maak ik (ook op social media) de 2 winnaars bekend. Wat zijn jouw favorieten?!

 Djeco winactie

Djeco winactie 

Wat houd deze Djeco winactie in: 1 malig mag je ter waarde van maximaal 30 euro leuke Djeco spulletjes uitzoeken bij Psikhouvanjou. En ik mag zelfs TWEE personen blij maken met deze give-away. Kijk maar eens rond, er is zoveel leuks!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren