Weten jullie die foto nog, die ik een tijdje geleden postte, waar ik allemaal dinosaurussen aan het schetsen was? Nu kan ik eindelijk het resultaat onthullen!! Namelijk te gek Dino behang! Dus is jouw zoon of dochter ook gek van dino’s? Maar ben je wel opzoek naar een hip behangetje wat niet te schreeuwerig is? Dan zeker even een kijkje nemen!

Wieteke van Hiphuisje vroeg mij of ik haar kon helpen met het ontwerpen van leuk dino behang. Het meeste behang vond ze eigenlijk te ‘eng’ of te ‘kinderachtig’: echt leuk dinosaurus behang kon ze niet goed vinden. En haar zoontje is ultiem fan van dino’s dus ja..daar moest wat aan gedaan worden. Dus ik natuurlijk gelijk achter die tekentafel. En….TADA….hier is dan het uiteindelijke resultaat. Dino behang zwart wit en dino behang in een heel mooi tintje groen. Ik ben helemaal blij! Wat vinden jullie?

Korting!!: En nu met de speciale introductie code ‘hippedino’ kun je met 15% korting het dino behang aanschaffen. Let op: deze actie loopt tot 29 oktober dus wees er snel bij. En wil je het behang eerst even vasthouden voordat je een hele rol koopt? Je kan bij Hiphuisje ook een gratis staaltje aanvragen.

Hoe behang ik mooi een kamer? Dit behang is zeer geschikt om een hele muur in het kamertje mee te behangen omdat het rust uitstraalt. Maar wil je niet die hele kamer of muur behangen? Alleen een gedeelte achter het bureautje of bed is ook heel erg leuk. Vooral nu de achtergrond van dit behang wit is en dat weer mooi overloopt met een witte muur. In deze eerdere behang-blogs vind je goede voorbeelden waar gekozen wordt voor een hele muur behangen, maar ook voor een gedeelte.

Dino behang zwart wit: voor echte dinosaurus fans!

dinosaurus tekeningen

De schetsen die ik eerder maakte

dino behang groen hip dinosaurussen

En dit is dan het behang in dat mooie tintje groen. Ook erg leuk toch?

dino behang zwart wit groen leger groen