Soms zie je weer zo’n kinderdekbedovertrek waarvan je denkt die moet ik even met jullie delen! Het is namelijk een hele simpele manier om je kinderkamer een leuke boost te geven zonder veel gedoe. In deze blog ‘ kinderdekbedovertrek meisje’, laat ik je te gekke overtrekken zien en ook nog eens voor een te gek prijsje! En leuke dekbedovertrekken voor jongens volgen nog!

Ik laat je vaker leuke overtrekken zien maar niet elke winkel heeft jaar in jaar uit dezelfde uiteraard. Dus daarom vandaag een gave update. Deze meisjes dekbedovertrekken zijn wel echt te zoet wat mij betreft en super geprijsd. Alle overtrekken zijn onder de 30 euro!! En een dekbedovertrek is wat mij betreft DE manier om het kamertje op te pimpen. Let op de kleuren die veel terugkomen in de kamer en zoek daar de kleur van het overtrek bij uit. Dat geeft rust en eenheid.

Benieuwd waar je de dekbedovertrekken kan kopen? Onder elke foto vind je een link naar de (web)winkel waar ik het overtrek heb gevonden!

Kinderdekbedovertrek meisje: geen simpelere manier om dat kamertje te upgraden!

Sippen zijn altijd goed. En dit gestippelde exemplaar is van HM en is in een mooie okergeel!

zwaan dekbedovertrek meisje

Deze overtrek kan je aan 2 kanten gebruiken. zo handig! Dit dekbedovertrek is te koop bij Leenbakker.

dekbedovertrek konijntje HM

Dit kinderdekbedovertrek is van de HM en heeft een leuk konijnenkussen. Het heeft verder een heel fijn stipje, subtiel en mooi!

Houd je dochter van katten. Dan wordt dit hem vast en zeker! Ook van HM en in een hele mooie kleur roze.

lama dekbedovertrek meisje

Deze overtrek heeft ook weer 2 hele leuke kanten! Te koop bij Leenbakker.

Van dit HM overtrek vol dromedarissen word ik gewoon erg vrolijk en wil meteen op vakantie!