Hip kinderbeddengoed vind ik altijd een perfecte Eye catcher voor de kinderkamer. En daarom blog ik ook regelmatig over leuke dekbedovertrekken. Een makkelijke manier om de kinderkamer weer helemaal nieuw eruit te laten zien. En nu ben ik helemaal dol op grafische printjes en patronen dus dat thema kan je hier absoluut ontdekken. Zin om de kinderkamer te veranderen? Zeker even kijken!
Hieronder zie je de hippe dekbedovertrekken die ik gevonden heb en waar ik zo enthousiast van werd dat ik ze natuurlijk met jullie wilde delen! Onder elk dekbedovertrek zie je van welk merk ze zijn en waar je de overtrekken kan kopen. Ik ben benieuwd of er wat voor je bij zit! Zo niet dan kan je altijd even op mijn blog verder speuren naar leuke dekbedovertrekken.

Hip kinderbeddengoed

visjes dekbedovertrek Beddinghouse: Super leuke illustraties van visjes die lekker rondzwemmen op jouw dekbedovertrek.

Stippen dekbedovertrek van Walra : dit dekbedovertrek kan je twee kanten op leggen. Mint met witte bollen en wit met roze streepjes. Allebei de kanten ontzettend leuk!! Dus echt 2 voor de prijs van 1. Als je de link volgt dan zie je pas goed hoe ook de andere kant eruit ziet.

Streepjes dekbedovertrek van Wehkamp. Ook deze is weer super 2 kanten op!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren