Word jij ook blij van kleur en al helemaal als dit is gegoten in een Bohemian stijltje? Ik kan geen Fairtrade winkel inlopen zonder blij te worden van al die mooie stoffen en patronen. Maar hoe combineer je al deze kleurrijke accessoires met elkaar? In deze blog ‘bohemian kinderkamer inrichten’ vertel ik jou precies hoe je dit vrolijke sfeertje in jouw kinderkamer of babykamer kan creëren. 

De kinderkamer accessoires die ik hier heb verzameld hebben allemaal datzelfde Bohemian stijltje met vrolijke kleurrijke prints. En dat past dus ook heel goed bij elkaar! Juist omdat ze allemaal printjes hebben in dezelfde kleurtonen. Leuk om die kleuren te laten knallen met witte muren en witte meubels. Maar je kan ook 1 van de kleuren die je in de accessoires erg aanspreekt nemen voor b.v. de muur achter het bed. Gaan jullie dit weekend die kinderkamer inrichten met dit lekkere zomerse Ibiza gevoel?

De zomer komt er (bijna) aan!

Kinderkamer inrichten: met een paar Bohemian accessoires al meteen een hele andere kamer

Gewoon lekker veel van die fair trade kussentjes op het bed of in de leeshoek. Super gezellig en meteen al een sfeertje. leuke kussentjes vind je bijvoorbeeld bij Beterleven. En bij merelinwonderland kan je ook je hart op halen!

dekbedovertrek van het merk Desigual

Helemaal te gek toch deze olifant van het merk Sew Heart Felt

Lamp Diamante is van Kitsch Kitchen

En dan zo’n lieve Fairtrade hanger boven het bedje en klaar ben je!

En veel van mijn posters passen ook leuk in dit sfeertje! Vooral nu je zelf de achtergrond kleur kan bepalen!

IKEA Rödarv kussen: ook Ikea heeft een super leuk kussen in dit sfeertje.

BewarenBewaren