Ik zag deze foto van een schitterende babykamer mint roze en was meteen verliefd! Dat moet dan natuurlijk met jullie gedeeld worden. Ik heb weer gekeken hoe je in de stijl van deze babykamer kan shoppen zodat jullie ook zo’n schattig babykamertje kunnen creëren!

Harlequin – Ruit behang
Zien jullie dit mooie Ruit behang achter de commode? Dit is het Little Wieber Behang van Bibelotte (kleur Stone). Schitterend en mooie kwaliteit. Ik heb het kruisjes behang van Bibelotte eerder in een advies gebruikt. Ferm Living heeft al sinds jaar en dag ook mooi Harlequin behang in zachte pastels in de collectie. Goed van kwaliteit ook. En wat zag ik laatst? Dat ook Karwei dit ruit behang is gaan voeren. Ik heb het nog niet in handen gehad maar een bezoekje aan de Karwei waard dacht ik zo.

Commode
En ben jij nog opzoek naar een mooie gekleurde commode voor de babykamer? kijk eens naar de brocante commodes van Olijk. In heel veel mooie kleurtjes te krijgen en je kan ook de handvaten kiezen!

Onder de foto zie je waar je alle spulletjes kan kopen om net zo’n babykamer te krijgen.

babykamer mint roze

babykamer mint roze

Foto gevonden op bedhuisje.nl, verkoopt erg mooie kinderkamer meubeltjes | nr. 1: wolkje Happy Cloud | nr. 2: banner don’t grow up van Bloomingville | nr. 3 & klevering hertje, maar je kan ook rond kerst goed je ogen openhouden. Tiger had toen b.v. ook schattige hertjes | nr. 4: egeltje poster kinderkamervintage | nr. 5: Coming Kids Scandi ledikant, in het grijs, mint en wit. Voor deze kamer moet je natuurlijk de mint variant hebben!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren