Illustraties – posters & prints2017-05-08T11:30:41+02:00

Geboortekaartje meisje HERFST

28 september 2021|

Toch een schitterende tijd om geboren te worden, de herfst?! Lekker die kaarsen aan, warme dekens komen weer tevoorschijn en het is, zoals m’n moeder zei, in de herfst vaak ‘weertje blijf in huis’ dus [...]

Jongens geboortekaartje Voor Olav

16 maart 2021|

Een uniek kaartje speciaal gemaakt voor Olav. Ik had net deze tekening met circusdieren gemaakt en op Pinterest gezet toen ik de vraag kreeg of ik er ook een geboortekaartje van kon maken! Maar natuurlijk! [...]

getekend geboortekaartje meisje

12 september 2018|

Voor dit geboortekaartje van Emma kreeg ik de volledige vrijheid…ik vind het altijd heel leuk om samen een idee uit te werken, maar zo helemaal zonder instructies een kaartje ontwerpen was ook wel erg bijzonder. [...]

geboortekaartje broertje of zusje

1 augustus 2018|

Welkom op deze wereld Tommie! Heel leuk dat ik je geboortekaartje mocht maken. En niet alleen Tommie prijkt op dit geboortekaartje maar ook z’n grote broer Flip en hond Toep. In deze blog ‘geboortekaartje broertje [...]

geboortekaartje meisje of jongen

24 mei 2018|

Ben jij zwanger, en weet je nog niet wat het gaat worden…een jongen of een meisje? Dan is dit kaartje helemaal perfect. Want geschikt voor allebei! En het leuke is dat het hele gezin er [...]

originele geboortekaartjes

30 januari 2018|

De afbeelding hierboven zegt het al: Ik ♥ geboortekaartjes maken! En gelukkig mag ik dat ook regelmatig doen. Elk kaartje is weer bijzonder. Ik weet als één van de eerste de naam van het kindje [...]

Geboortekaartje dochter

29 september 2017|

Eveline was in verwachting van een meisje en klopte bij mij aan voor een geboortekaartje voor haar dochter. Ze had 2 illustraties van mij die ze al heel leuk vond dus een heel nieuw ontwerp [...]

handgemaakte geboortekaartjes

7 juni 2017|

Janne is geboren! Dus ik kan jullie nu haar geboortekaartje laten zien! De moeder van Janne, Rianne kende mijn handgemaakte geboortekaartjes en het kaartje met de 3 haasjes was haar favoriet. Alleen vroeg ze mij [...]

meisjeskamer posters

10 mei 2017|

Emily wilde graag haar 5e verjaardag op een speciale manier vieren, namelijk met BLOEMEN. Ze was zelf een bloemenmeisje, het huis was versierd met bloemen en…..ze kreeg ook een bloemenmeisje poster. Met haar naam eronder en [...]

unieke kinderkamer posters voor de kinderkamer

19 april 2017|

Eindelijk kan ik jullie de nieuwe website laten zien! De blog is qua inhoud nog hetzelfde maar heeft een nieuwe lay-out. En….er is iets bijgekomen….een shop voor mijn illustraties! Je kan ze nu niet alleen [...]

jongenskamer posters

17 april 2017|

Suzanne gaat verhuizen en is daarom bezig met haar zoon z’n jongenskamer. Ze vond mijn illustraties erg leuk voor aan die muren, maar wilde wel 1 van mijn stoerdere. Van deze illustraties had ik nog geen printables gemaakt [...]

bijzondere geboortekaartjes

6 maart 2017|

Ik ben weer bezig met het maken van mooie geboortekaartjes en toen dacht ik…ik kan er jullie nog wel een paar showen die ik de afgelopen tijd heb gemaakt! Deze bijzondere geboortekaartjes zijn handmade en bij [...]

kinderkamer posters met naam

6 februari 2017|

Leuk om iets te maken waar je helemaal blij van wordt. En dat had ik bij het maken van deze tekening. Ik heb een vosje ontworpen die zowel mijn jongste zoon van 5 als mijn oudste [...]

Bijzonder geboortekaartje

10 november 2016|

Gisteren lag er weer een klein cadeautje op de mat, het geboortekaartje van Suze! Voor mij is dat altijd een speciaal moment, je bent al een tijd naar iets aan het toewerken en dan opeens [...]

unieke geboortekaartjes

19 oktober 2016|

Ik ben op dit moment met lieve, leuke geboortekaartjes bezig waar ik natuurlijk nog niks over mag zeggen….maar van Coco lag het kaartje net op de mat dus dat kan ik jullie wel laten zien! [...]

Uniek geboortekaartje

22 augustus 2016|

Lauren is geboren! De naam betekent ‘gekroond met laurierblad’. Daarom was de wens om iets te maken met een meisje en laurierblaadjes. Hoe het maakproces is gegaan en het uiteindelijke resultaat van het uniek geboortekaartje vind [...]

kinderkamer muursticker voor Lisa

31 juli 2016|

Lisa mailde me een berichtje dat ze druk was met het inrichten van haar dochters meidenkamer en graag 1 van mijn illustraties wilde gebruiken om een mooie kinderkamer muursticker van te maken.  Ook benieuwd naar [...]

speciaal geboortekaartje

29 mei 2016|

Ben jij opzoek naar een speciaal geboortekaartje? Of zoek je inspiratie voor een mooi geboortekaartje? Dit kaartje maakte ik voor Caroline en Nils…nou…eigenlijk maakte ik hem voor Janne!  […]

geboortekaartje uniek ontwerp

17 januari 2016|

Opzoek naar een geboortekaartje dat helemaal bij jou past? En word je blij van mijn illustraties? Dan maak ik graag voor jou een uniek ontwerp: zoals voor Filip die samen met z’n hond op het [...]

posters met naam

14 januari 2016|

Ik ben gek op illustraties maken voor kinderen. En veel van mijn illustraties zijn te koop in de SHOP van kinderkamervintage. Als printable of als poster! En wat nu precies het verschil is? In deze blog [...]

geboortekaartje

22 november 2015|

Juul is geboren!! En ik had de eer om het geboortekaartje te mogen maken! Benieuwd? […]

kinderkamer illustraties

10 september 2015|

Mooie posters voor op de kinderkamer, ben jij ernaar opzoek? Ik maak handmade kinderkamer illustraties die passen bij de sfeer van jouw kinderkamer. Of op je geboortekaartje. Wil je meer weten? […]