Illustraties – posters & prints 2017-05-08T11:30:41+00:00

Geboortekaartje dochter

29 september 2017|

Eveline was in verwachting van een meisje en klopte bij mij aan voor een geboortekaartje voor haar dochter. Ze had 2 illustraties van mij die ze al heel leuk vond dus een heel nieuw ontwerp [...]

handgemaakte geboortekaartjes

7 juni 2017|

Janne is geboren! Dus ik kan jullie nu haar geboortekaartje laten zien! De moeder van Janne, Rianne kende mijn handgemaakte geboortekaartjes en het kaartje met de 3 haasjes was haar favoriet. Alleen vroeg ze mij [...]

meisjeskamer posters

10 mei 2017|

Emily wilde graag haar 5e verjaardag op een speciale manier vieren, namelijk met BLOEMEN. Ze was zelf een bloemenmeisje, het huis was versierd met bloemen en…..ze kreeg ook een bloemenmeisje poster. Met haar naam eronder en [...]

unieke kinderkamer posters voor de kinderkamer

19 april 2017|

Eindelijk kan ik jullie de nieuwe website laten zien! De blog is qua inhoud nog hetzelfde maar heeft een nieuwe lay-out. En….er is iets bijgekomen….een shop voor mijn illustraties! Je kan ze nu niet alleen [...]

jongenskamer posters

17 april 2017|

Suzanne gaat verhuizen en is daarom bezig met haar zoon z’n jongenskamer. Ze vond mijn illustraties erg leuk voor aan die muren, maar wilde wel 1 van mijn stoerdere. Van deze illustraties had ik nog geen printables gemaakt [...]

bijzondere geboortekaartjes

6 maart 2017|

Ik ben weer bezig met het maken van mooie geboortekaartjes en toen dacht ik…ik kan er jullie nog wel een paar showen die ik de afgelopen tijd heb gemaakt! Deze bijzondere geboortekaartjes zijn handmade en bij [...]

kinderkamer posters met naam

6 februari 2017|

Leuk om iets te maken waar je helemaal blij van wordt. En dat had ik bij het maken van deze tekening. Ik heb een vosje ontworpen die zowel mijn jongste zoon van 5 als mijn oudste [...]

Bijzonder geboortekaartje

10 november 2016|

Gisteren lag er weer een klein cadeautje op de mat, het geboortekaartje van Suze! Voor mij is dat altijd een speciaal moment, je bent al een tijd naar iets aan het toewerken en dan opeens [...]

unieke geboortekaartjes

19 oktober 2016|

Ik ben op dit moment met lieve, leuke geboortekaartjes bezig waar ik natuurlijk nog niks over mag zeggen….maar van Coco lag het kaartje net op de mat dus dat kan ik jullie wel laten zien! [...]

Uniek geboortekaartje

22 augustus 2016|

Lauren is geboren! De naam betekent ‘gekroond met laurierblad’. Daarom was de wens om iets te maken met een meisje en laurierblaadjes. Hoe het maakproces is gegaan en het uiteindelijke resultaat van het uniek geboortekaartje vind [...]

kinderkamer muursticker voor Lisa

31 juli 2016|

Lisa mailde me een berichtje dat ze druk was met het inrichten van haar dochters meidenkamer en graag 1 van mijn illustraties wilde gebruiken om een mooie kinderkamer muursticker van te maken.  Ook benieuwd naar [...]

speciaal geboortekaartje

29 mei 2016|

Ben jij opzoek naar een speciaal geboortekaartje? Of zoek je inspiratie voor een mooi geboortekaartje? Dit kaartje maakte ik voor Caroline en Nils…nou…eigenlijk maakte ik hem voor Janne!  […]

geboortekaartje uniek ontwerp

17 januari 2016|

Opzoek naar een geboortekaartje dat helemaal bij jou past? En word je blij van mijn illustraties? Dan maak ik graag voor jou een uniek ontwerp: zoals voor Filip die samen met z’n hond op het [...]

posters met naam

14 januari 2016|

Ik ben gek op illustraties maken voor kinderen. En veel van mijn illustraties zijn te koop in de SHOP van kinderkamervintage. Als printable of als poster! En wat nu precies het verschil is? In deze blog [...]

geboortekaartje

22 november 2015|

Juul is geboren!! En ik had de eer om het geboortekaartje te mogen maken! Benieuwd? […]

inspiratie geboortekaartjes

23 oktober 2015|

Op dit moment ben ik bezig met een aantal geboortekaartjes vorm te geven. Zowel met mijn illustraties als met mijn knuffels. Ik kan ze helaas nog niet laten zien………geheim, geheim……….maar als er dadelijk een paar [...]

kinderkamer illustraties

10 september 2015|

Mooie posters voor op de kinderkamer, ben jij ernaar opzoek? Ik maak handmade kinderkamer illustraties die passen bij de sfeer van jouw kinderkamer. Of op je geboortekaartje. Wil je meer weten? […]

speciale geboortekaartjes

6 augustus 2015|

Ik vind het altijd heel bijzonder als ik een geboortekaartje-tekening mag maken. Je viert met iemand een gedeelte van de zwangerschap mee, je hoort hoe het na afloop is gegaan en je maakt iets speciaals voor [...]

handmade geboortekaartjes

9 mei 2015|

Féline, wat een super mooi geboortekaartje lag er vandaag bij me in de bus! Ik was er even stil van. Een schattig babytje naast een mooi handmade knuffelkonijn, wat een leuk idee! En dan was [...]

vintage lijsten met illustratie

25 april 2015|

Regelmatig struin ik markten af opzoek naar bijzondere vintage lijsten. Helemaal happy word ik dan als ik een juweeltje tegenkom! En hier is zo’n juweeltje, gevonden op de jaarlijkse antiekmarkt in Lille. En in dit vintage lijstje [...]

kraamcadeau idee

14 april 2015|

Hanneke haar broer heeft net een dochtertje gekregen, Maartje! Een hele bijzondere gebeurtenis natuurlijk. En Hanneke heeft goed nagedacht over wat voor soort cadeautje ze Maartje zou willen geven. Een goede vriendin van Hanneke heeft [...]

tekeningen voor de kinderkamer

16 maart 2015|

Een tijdje terug heb ik Inge een advies gegeven voor de kinderkamer van haar dochter Eva (zie hieronder). Het is een kant en klaar advies dat Inge zelf kan uitvoeren. Inmiddels druppelen de spulletjes binnen [...]

Geboortekaartjes

6 februari 2015|

Zoals je misschien wel weet vind ik het erg leuk om kinderkamer illustraties te maken. Voorbeelden vind je onder het item: aan de muur. Maar waarom niet deze handmade illustraties gebruiken voor unieke geboortekaartjes? Ik vond het dan [...]

zwart wit posters

7 januari 2015|

Ben je bezig met het inrichten van je kinderkamer en opzoek naar zwart wit posters? Kijk eens in mijn SHOP. Vol met mooie kinderkamer posters. Ook in kleur trouwens. Je kan de naam van je kindje [...]