Ik houd ervan als je iets basics op een makkelijke manier kan oppimpen. En omdat de kerstvakantie toch wel een hele goede tijd is om ook lekker te klussen dacht ik, ik laat jullie eens wat gave voorbeelden zien van ‘ IKEA kasten pimpen ‘! Deze IKEA HACKS zijn niet lastig uit te voeren en hopelijk brengen ze je op ideeën.
Op de foto’s hieronder zie je basic IKEA kasten die je kan pimpen op 3 manieren:

1: Door leuke poten eronder te zetten: Die kan je natuurlijk vinden bij een bouwmarkt en in een mooi tintje verven of ze kant en klaar kopen bij  pretty peggs. Leuke voorbeelden zie je op de tweede afbeelding.

2: Door met bijzondere kastknoppen te werken: Ik vind zelf die leren handgrepen erg leuk maar hoe gaaf is ook het voorbeeld dat je ziet op de eerste afbeelding! Ikzelf heb de kast in de kamer van mijn zoon Camiel ook opgepimpt met leuke knoppen! Benieuwd? Kijk hier voor zijn kamertje.

3: En natuurlijk kan je (zoals je ziet op de derde afbeelding) de verfkwast in de hand nemen. En dan kan je het je jezelf zo moeilijk maken als je wilt.

Ga jij aan de slag en die basic IKEA kast deze vakantie pimpen?

IKEA kasten pimpen

foto little look | druppel haak van Normann Copenhagen. Je kan de muurschroef b.v. vastmaken aan de achterkant met een klein blokje hout.

Allebei de IKEA IVAR kast

Op beide foto’s zie je de IKEA IVAR kast gevonden op decoexpresspty. De begin afbeelding is een gepimpte Ikea kast die ik heb gevonden op mydomaine.com

BewarenBewaren