Heb jij er ook één in je woonkamer staan? Zo’n Ikea Duktig keukentje? Waar dan de kids ook gezellig gaan koken als jij aan het koken bent? Maar ja…hij staat wel erg in het zicht he? En eigenlijk ook best een groot ding…Maar….je kan er dus echt een enorm leuke blikvanger van maken! In deze blog Ikea Duktig Hack zie je allemaal leuke voorbeelden van hoe jij op een simpele manier dit keukentje kan pimpen!

Al eerder heb ik geblogd over die leuke Duktig keuken en hoe je deze kan pimpen. Als je de link volgt kom je meer super foto-voorbeelden tegen. Maar dit zijn de foto’s die ik recent tegenkwam en echt even met je wilde delen. Ga jij ook aan de slag met deze Ikea Duktig Hacks?

Ikea Duktig Hack

gevonden op www.indiandbear.com – Raffaela

Als jij wil weten hoe dit helemaal gemaakt is kan je dit zien op hello-hello.fr, daar vind je de hele werkbeschrijving.

Als jij wil weten hoe dit helemaal gemaakt is kan je dit zien op hello-hello.fr, volg deze link en je vindt de hele werkbeschrijving.

gevonden op www.nikkie-magazine.com: leuk behangetje erachter of muurstickers en dat staat toch al heel anders! Leren handgreepjes vind je onder andere bij lerenhandgrepen.nl en ananas muurstickers vind je bijvoorbeeld bij stickerop .

foto van vasili.lights gevonden op petitandsmall, je kan b.v. ook de pootjes van de keuken ‘dippen’ zoals is gebeurd bij het tafeltje.

Josefin Danielsson – instagram

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren