Getekend geboortekaartje?

Willen jullie voor de komst van jullie kleine wonder graag een prachtig getekend geboortekaartje laten maken? Daarvoor ben je bij Kinderkamer Vintage geheel aan het juiste adres. Er is bijna niets meer speciaal dan de geboorte van een baby: een nieuw leven op deze wereld! Dat mag gevierd worden. En bij een feestje horen slingers, ballonnen én: kaartjes! Jullie als kersverse ouders gaan ongetwijfeld heel veel kaartjes ontvangen, maar het is natuurlijk ook heel leuk om zelf een getekend geboortekaartje te versturen naar iedereen die mag weten dat jullie zoon of dochter is geboren. Door te kiezen voor een getekend geboortekaartje, hebben jullie een origineel exemplaar in handen. Kinderkamer Vintage helpt jullie hier graag aan!

Persoonlijk getekend geboortekaartje

Het versturen van een getekend geboortekaartje is een onwijs leuke manier om de komst van jullie baby te verkondigen aan bijvoorbeeld jullie familie, vrienden, collega’s en misschien wel buren. Bij Kinderkamer Vintage weten jullie 100% zeker dat het kaartje mooi, origineel én van hoge kwaliteit is. Een mooi exemplaar voor nu, maar ook als prachtig aandenken aan dit bijzondere moment voor later. Ik ga graag met jullie in gesprek om jullie wensen omtrent het getekende geboortekaartje te bespreken. Misschien geven jullie mij carte blanche en heb ik de volledige artistieke vrijheid om een mooi kaartje te creëren. Kijk gerust in mijn shop voor geboortekaartjes voor eerdere voorbeelden. Hebben jullie zelf al wat ideeën en wensen? Dan hoor ik dit uiteraard ook graag! Een getekend geboortekaartje kan net zo persoonlijk gemaakt worden als jullie zelf willen. Het eindresultaat aan geboortekaartjes bij Kinderkamer Vintage is altijd verbluffend en mooi! Kijk gerust rond in mijn blog voor inspiratie.

Getekend geboortekaartje laten maken?

Wil jij bij Kinderkamer Vintage een origineel en uniek getekend geboortekaartje laten maken? Ik help je hier graag bij verder! Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden en wensen te bespreken, of indien je vragen en / of opmerkingen hebt. Wil je naast het unieke en handgemaakte geboortekaartje nog meer leuke producten aanschaffen? Zoals kindercadeaus met naam of kinderkamer posters? Kijk dan gerust verder op mijn webshop!

Ga naar de shop Contact