Uniek geboortekaartje voor meisje

Wil jij als kersverse mama of papa to be een bijzonder geboortekaartje voor een meisje laten maken? De geboorte van jullie dochtertje is een bijzonder moment: een nieuw leven op deze wereld. Jullie wondertje. Door nu alvast geboortekaartjes te maken, kunnen jullie je bij de komst van jullie dochter compleet op haar storten! Bij Kinderkamer Vintage zijn jullie geheel aan het juiste adres voor een prachtig geboortekaartje voor een meisje. Ik bied je namelijk de mogelijkheid om mijn handmade illustraties op jouw geboortekaartje te plaatsen! Misschien heb je al een illustratie gezien die jou aanspreekt. Of wellicht heb je zelf al een idee? Mail me deze gerust door en ik stuur je een geheel vrijblijvende e-mail met daarin uitleg en een prijsopgave. Is het geen van dit beiden? Snuffel dan eens rond in mijn blog voor inspiratie, of bekijk de shop voor geboortekaartjes.

Uniek geboortekaartje voor een meisje

Met het laten maken van een geboortekaartje voor een meisje via Kinderkamer Vintage, zijn jullie gegarandeerd van een 100% uniek en kwalitatief hoog kaartje. Mijn geboortekaartjes zijn altijd hip en kunnen afgestemd worden op jullie persoonlijke voorkeuren. Anno nu gaat alles maar digitaal, maar het is wel zo leuk om de traditie van het versturen van een geboortekaartje hoog te houden: ook bij jullie dochtertje! Tevens is het natuurlijk heel leuk om ook één kaartje voor jullie zelf te bewaren, als aandenken voor later. Bij Kinderkamer Vintage werk ik als volgt: met drie mogelijkheden. Allereerst kan het zo zijn dat jullie zelf al een illustratie van mij op het hoog hebben welke jullie graag op het kaartje willen: dat kan! Ook kan het dat jullie een illustratie van mij willen aanvullen met een van jullie eigen ideeën. Bijvoorbeeld middels het toevoegen van een diertje, bloem of andere print. Tot slot kan het ook zo zijn dat jullie zelf specifieke wensen of ideeën hebben die jullie graag door mij uitgewerkt zien worden. Ook dat kan! Ik ga hierover graag met jullie in gesprek en maakt een compleet op maat gemaakt geboortekaartje voor jullie meisje.

Geboortekaartje voor meisje kopen?

Wil jij bij Kinderkamer Vintage een geboortekaartje voor een meisje kopen? Dat kan! Ik help je hier graag aan. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wil je naast een hip en uniek geboortekaartje nog meer leuke producten aanschaffen? Ook dat kan. Wat dacht je van kindercadeaus met naam of kinderkamer posters? Kijk gerust verder op mijn webshop!

Ga naar de shop Contact