Over mij

Mijn naam is Haske Kroes-Sommers (afgestudeerd aan de Styling Academy Artemis) en ik ben gek op styling, in het bijzonder kinderkamer styling. Ook maak ik met veel liefde kinderkamer illustraties die jullie kunnen vinden in de SHOP.

Daarnaast speur ik winkels, markten en internet af voor bijzondere vintage spulletjes. Op mijn blog laat ik o.m. zien hoe leuk vintage kan zijn op de kinderkamer. Juist in combinatie met de mooie nieuwe merken. Regelmatig bied ik via mijn blog vintage bureautjes aan. Als je mij volgt via Facebook zie je wanneer ik blog en dus ook wanneer ik blog over nieuw binnengekomen vintage.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van mijn blog en het zien van mijn tekeningen als ik met het maken ervan!

Contact opnemen?

Posters en print PDF’s
Mocht er onverwachts iets zijn met de bestelde poster of heb je andere vragen? Je kunt altijd via email contact met mij opnemen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Kindercadeaus
De afhandeling van bestellingen van kindercadeaus loopt via Spreadshirt.nl. Heb je vragen? Bel of mail dan met Spreadshirt service: 030-3100057 of service@spreadshirt.nl.

BlogSociety

Neem contact op via het contactformulier:

Of laat je nummer achter, dan bel ik je terug