Op zoek naar bijzondere geboortekaartjes?

Ben jij recent bevallen van een kindje? Of is er een kleintje op komst? Door een leuk kaartje te versturen aan familie, vrienden, collega’s en andere mensen in je omgeving kun jij je zoontje of dochtertje aan hen voorstellen. Bijzondere momenten zoals de geboorte van een kind vragen om bijzondere geboortekaartjes. Verstuur daarom een geboortekaartje dat door Kinderkamer Vintage is gemaakt. Dan krijg je zeker een uniek geboortekaartje met een persoonlijke twist. Heb je al een illustratie van mij op het oog of wil je iets helemaal nieuws laten ontwerpen? Waar je voorkeur ook naar uitgaat: ik zorg voor een mooi eindresultaat.

Wil jij graag een geboortekaartje laten maken of vrijblijvend meer weten? Stuur dan een e-mail naar haskesommers@gmail.com of dien een bel me terug-verzoek in!

Ik leg je uit hoe het in z’n werk gaat met een prijsopgaaf. Samen maken wij jouw unieke geboortekaartje!

Allerlei mogelijkheden voor bijzondere geboortekaartjes

In een wereld die in toenemende mate digitaal wordt is het extra speciaal om nog een traditioneel kaartje te versturen. Kinderkamer Vintage kan op diverse manieren jouw bijzondere geboortekaartjes maken. De eerste optie is dat jij al weet welke illustratie van Kinderkamer Vintage je op het kaartje zou willen hebben. De tweede optie is dat ik deze door jouw gekozen illustratie verder aanvul met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of een extra tekening die past bij jouw situatie. En de laatste optie is het kaartje volledig door mij laten uitwerken naar jouw idee, voor een extra uniek geboortekaartje!

Geboortekaartje voor jouw zoon of dochter

Dus nog een keer kort de werkwijze op een rijtje: Bij het maken van zo’n origineel geboortekaartje zijn er eigenlijk 3 mogelijkheden:

  1. Je hebt al een illustratie van mij op het oog en zou deze graag op jouw geboortekaartje willen;
  2. Je wil graag een illustratie van mij aanvullen met jouw eigen idee, misschien wil je wel je hond of poes ook op het kaartje bijvoorbeeld;
  3. Je hebt een totaal eigen idee en ziet dat graag door mij uitgewerkt.

Mail me jouw ideeën en vragen en samen kijken we (vrijblijvend) naar wat mogelijk is en welk prijskaartje er hangt aan welke mogelijkheden. En wil je zien wat voor hippe geboortekaartjes ik zoal heb gemaakt? In mijn blog vind je een aantal van mijn kaartjes en vind je meer over hoe deze geboortekaartjes tot stand zijn gekomen. Nieuwsgierig? Rondsnuffelen maar!

Neem gelijk contact op!

Zou jij graag een bijzonder geboortekaartje laten maken door Kinderkamer Vintage? Neem contact met mij op voor meer informatie door een e-mail te sturen naar haskesommers@gmail.com, of laat je nummer achter. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Ga naar de shop Contact